Overslaan en naar de inhoud gaan

Spinning

Het spinning-avontuur begint met de eerste pedaalslag...

Stap op de Schwinn Johnny G. Spinning®bike, zet je voeten vast in de toe clips en al bij de eerste pedaalslag voel je hoe het spinningavontuur jou te pakken neemt.

Er is letterlijk geen ontkomen aan, je benen blijven rondgaan. Meegevoerd op het ritme van de muziek en opgezweept door de instructeur voel je dat je honderd procent aan het trainen bent.

Je hart en je longen pompen, adrenaline komt vrij, het is echt verslavend.

Na elke les van drie kwartier voel je je moe maar ongelofelijk voldaan, klaar voor een volgende les.

Spinning-training is fietsen in een groep, in een zaal, op het ritme van gevariëerde muziek. Iedereen kan in een les van drie kwartier meedoen, mannen en vrouwen samen, jong en oud. Een instructeur blijft elke deelnemer uitdagen, maar altijd veilig naar de grenzen van zijn of haar conditionele mogelijkheden. In een les is iedereen gelijk, want je traint samen.

Niemand is beter dan een ander. Je wint slechts van jezelf.

Het spinning-concept is gebaseerd op een jarenlang beproefd en zeer doordacht trainingsprogramma. Alle instructeurs hebben hun praktische en theoretische kennis opgedaan in een intensieve cursus. Deze cursussen staan onder supervisie van de Johnny G. Spinning® Group, Santa Monica, California en worden regelmatig verbeterd en verrijkt.

Met het spinning-concept trainen deelnemers hun conditie, worden beenspieren versterkt en worden heel veel calorieën verbrand; meer dan bij elke andere traningsvorm!

Inspanning wordt ook afgewisseld met ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Kortom, het spinning-trainingsprogramma is alles: avontuur, samen met anderen tot het uiterste gaan, opzwepende muziek, maar ook rust, visualisatie en concentratie. Schrijf snel in voor uw eerste spinning-les, u raakt ongetwijfeld verslaafd aan deze complete trainingsvorm!