Overslaan en naar de inhoud gaan

Cardiopark volledig vernieuwd!

Life fitness

Cardiopark volledig vernieuwd!

Wij installeerden de allernieuwste technologie!

Na enige jaren vonden wij het nodig om ons cardiopark nog eens in een nieuw jasje te steken. We gingen op zoek naar de verschillende mogelijkheden op de markt. Uiteindelijk kwamen we uit bij Life Fitness. De kwaliteit van de training in combinatie met de allernieuwste snufjes spraken ons het meest aan.

Je kan gewoon de oude bekende programma's volgen, al zijn die wel in een nieuw jasje gestoken. Je kan de livecourses ontdekken, routes die een bestaand parcours volgen, en je meteen even op vakantie wanen. Ook kan je tijdens je training tv kijken, kaarten, schaken, sudoku spelen, of je inloggen op je Netflix-account en zo je training nog leuker te maken.

In de bijhorende app LFconnect kan je dan weer al je trainingen bijhouden en je statistieken bekijken. Je kan trainingen delen of een eigen route opnieuw volgen bij Heistse Gym. Wil je een specifiek programma, kan je zelf intervallen gaan instellen, of wij doen dit voor jou!

Eigenlijk is er zoveel mogelijk dat het moeilijk wordt om alles op te noemen. Wij raden iedereen dan ook aan om deze prachtige toestellen gewoon zelf te komen ervaren!

Overzicht cardiopark