Overslaan en naar de inhoud gaan

Geschiedenis

 • 1980

  De Heistse Gym werd in oktober 1980 opgericht door onze voorganger, Herman van den Brande. Bodybuilding was in de beginjaren de hoofdactiviteit in het centrum.

 • 1990

  Na 9 jaar werd de zaak verkocht, en op 2 januari 1990 zijn wij, Anne-Marie en Francis, van start gegaan in de Heistse Gym.

  Fitnesstrainingen voor een breed publiek, met verschillende doelstellingen, waren toen in opmars en wij hebben deze tendens onmiddellijk gevolgd als kersverse eigenaars. Afslanken, fitter worden en spierversteviging waren toen de nieuwe thema’s in ons aanbod.

 • 1993

  Na drie jaar, in 1993, werd de zaak achteraan uitgebreid met 2 extra aerobicstudio’s, waarin tot op heden een gevarieerd aanbod van groepslessen wordt aangeboden.

 • 2004

  Om het groeiend aantal leden een ruime, comfortabele trainings-en kleedruimte te kunnen blijven aanbieden, werd in 2004 het gelijkvloerse gedeelte uitgebreid en werd er een verdieping bijgebouwd waar de kleedruimten, sauna en sanitair werden ondergebracht. Hierdoor kwam er op het gelijkvloers veel extra sportruimte bij.

 • 2015

  2015 betekent : 25 jaar uitbating. Dit wordt regelmatig met allerlei promotieacties gevierd.

  2015 betekent ook de intrede als mede-zaakvoerder van onze zoon Joost, die vast van plan is de opvolging van ons familiebedrijf te garanderen.

  Het was altijd al, en zal ook in de toekomst onze doelstelling blijven om onze klanten bij te staan op weg naar hun streefdoel, een gezonder leven, zowel fysiek als mentaal. Om dit doel te bereiken streven wij kwalitatief hoogwaardige begeleiding van onze klanten na met de modernste apparatuur van topkwaliteit, ervaren en goed opgeleide trainers en een mooie aangename sfeer in ons centrum.